vineri, 9 noiembrie 2007

Soc si groaza la Targu Jiu

La pazua meciului dintre Pandurii Targu Jiu si FC Vaslui a avut loc un incident mai putin obisnuit pe meleagurile gorjene. Nemultumit de jocul "pandurilor", finantatorul Irinel Columbeanu a venit personal in vestiarul echipei cerandu-i demisia de onoare tehnicianului Eugen Neagoe. De asemenea, excentricul om de afaceri a incercat sa-i motiveze intr-o maniera proprie pe fotbalisti, promitandu-le in caz de victorie cateva momente de neuitat in compania nimeni alteia decat Monica Columbanu, sotia miliardarului. Oltenii au revenit de la vestiare parca alti oameni si dupa o ora de joc, Orac a deschis scorul declansand fiesta pe gazonul Centralului gorjean. Numai ca, nesansa sau poate ghinionul au facut ca FC Vaslui sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj cu numai 9 minute inainte de final. In prelungirile partidei, Mandrean a nimenit bara iar in acel moment o parte din colegii sai s-au prabusit la pamant prada deznadejdi. Intre acestia ii mentionam pe Chibulcutean, proaspatul intrat Popete si bineinteles ivorianul cu origini basarabene, Constant Djapka. Nevenindu-le a crede ca au ratat victoria si inclusiv potul promis de Columbeanu, fotbalistii grojeni s-au repezit spre antrenorul Eugen Neagoe, pe care l-au vituperat si l-au conjurat sa-si scrie demisia de onoare.


"Pana acum am fost bun si acum nu mai sunt bun? Cand e miza mare si se pierde un meci normal ca primul vinovat este antrenorul. Imi e scarba. Nu mai vreau sa aud de fotbalul romanesc" - Eugen Neagoe










4 comentarii:

Anonim spunea...

Bai, Costele, nu mai mintii lumea ca te stiu eu cine esti. Cand ai aparat la noi la Cislau ne-ai vandut jumatate din meciuri si ne-ai mai baut si o cisterna de rachiu. Te-ai gasit tu sa vorbesti. Ai uitat cand ai vandut derby-ul judetului pe un televizor NEI? De cand te-ai lasat de fotbal nu sti altceva decat bautura, iar acuma te ti de prostii pe Internet. Nu te mai baga tu sa vorbesti despre Liga I ca nu e de nasu tau. Vezi de treaba ta!

Anonim spunea...

Nu stiu cine esti dumneata asta din Cislau, dar vorbesti numa tampenii. Eu am fost coechipier cu Costel Carcasa atatia ani si ii sunt si nas de cununie. Costel stie ce vorbeste si n-are nimeni relatiile lui in fotbal. El are oameni in toate vestiarele din tara, ca a stat la bautua cu jumatate din fotbalul romanesc. Detine informatii direct de la sursa si de aia si-a facut blog, ca sa spuna adevaruri. Eu il sustin pana la capat, ca spune adevaru gol-golut. Nu te lasa Finule!

Anonim spunea...

Tot eu sunt, nashu lu Carcasa. Vroiam sa-i mai zic lu asta din Cislau ca bine le-a facut Costel cand le-a vandut meciurile. Ati fost o echipa de rahat toata viata voastra, intra primaru pe teren si batea arbitrii asa din chiar Doamne, fara motiv, de iti era mai mare mila. Jungla e la voi acolo, nu stiu cum a rezistat Costel un sezon si jumatate.

Anonim spunea...

Huo!

avertisment: continutul acestui blog nu trebuie luat cu titlu informativ. ceea ce cititi aici este doar un exercitiu de imaginatie